Merzedes.dk

11. januar

Vi er ved at blive forvænte med at Andrea er i super humør hele dagen fra hun slår sine øjne op. Leg, grin og tømning af en sutteflaske på 1.5 minut. (Jo - det er rigtigt, hun går til den som en slamsuger der tømmer en tekop) Hendes grin er som var hun trænet ved militæret, kort og præcist - men det er der.

Efter endnu en rygsvømning i kulinariske oplevelser under morgenmadens indtagelse er det tid til en tur med hele gruppen hernede til det lokale Zoo.

I går skrev jeg ” I morgen er der udflugt med alle familier til et stort Zoo i nærheden. Læs spændene reportage i morgen”

Den bliver ikke helt nem at følge op da det viste sig at de fleste dyr enten må være rendt af gårde eller gemte sig bag gardinerne for det var et meget begrænset antal indbyggere der lod sig fotografere.

Der skulle være ca. 2000 dyr i den kæmpestore have.. Jeg tror at lopperne er talt med heri. Ikke desto mindre er det en pragtfuld have med masser af palmer, kringelkroge og ikke mindst masser af blomstrende træer og buske selv her i januar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der var et par et par voldsomt aldrende elefanter der var unge under det tidlige Ming dynasti og nogle mystiske fugle der mest mindede om en kæmpe hund med påsat mini-fuglehoved.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christina fik en kæmpekrammer af en abekat og dette troede vi blev foreviget på videokameraet. Desværre optrådte en fejl 40 (brugerbetjening) så det blev ikke optaget alligevel. Christina har tilgivet mig mod at få hest på sit værelse hvilket er billigt sluppet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et par ulve var også hjemme, og det er jo altid interessant at se sådan en stor hund. Jeg må indrømme at jeg stadig ikke - uanset hvor mange gange jeg ser vilde dyr herunder elefanter, bjørne o.lign i fangenskab finder at det er i orden at spærre sådanne dyr inde på 4 x 5 meter betongård. Et usselt liv for de dyr.

 

Efter Zoo besøg var der kortege til en fin restaurant hvor selskabet skulle indføres udi det contonesiske køkken. Allerede da det første dyr blev parkeret på bordet -  en and forklædt som trafikskadet grib med hår og Michelin dækmønster på brystbenet - lugtede vi ikke bare lunten men også den næste ret som  ligeledes var et dyr om end af ukendt oprindelse. Det var næsten urørte fade der blev taget af bordet igen, så man kan konkludere at det ikke helt falder i danske ganers smag.

 

På turen fra restauranten og tilbage til China Hotel kørte vi gennem en ældre bydel. Hundredvis af små boder var opsat alle vegne hvor indehaverne under kummerlige vilkår forsøger at generere en omsætning der kan give mad endnu en dag. Skraldeposer bliver tømt og gennemset for udsmidte defekte genstande der kan laves og sælges igen. Sikken en slum og en kæmpe kontrast til glaspaladserne i ”business” områderne med guldhåndtag, 10 vagter per løbende meter og priser på eksklusive varer der ville sælge dårligt selv nord for København. Men ikke her, der er rigtig mange kinesere der har været hurtigt ude og scoret ”kasse” på et blomstrende land med kundeunderlaget i orden.

 

Super middag på hotellet, og derefter hygger pigerne inden sovetid medens andre checker områdets Champagne og cigarbar. Surt for Bettina men hun ryger jo ikke..

 

 

Vil du kontakte os kan det ske på:

Telefon: 40 50 31 78

E-mail: pjs@merzedes.dk