Merzedes.dk

18. januar

Afsted til lufthavnen kl 11:00, og kl. 15:25 er der take off mod Danmark. 9,5 times flyvetur som ikke er så morsom som turen den anden vej. Tidspunktet er forkert, man flyver ”med” lyset, og ikke mindst: Det er hundekoldt. Det viser sig at denne himlens fugl øjensynligt er indkøbt i en skrabet udgave, hvorfor den er udstyret med et klimaanlæg der ikke lader sig regulere hvor vi sidder. Det betyder 9 1/2 time i iskold træk hvor der skal bides i ryglænet foran for at holde tænderne lidt i ro så andre kan sove. Efterfølgende lader jeg mig fortælle at mellemørebetændelse kan lindres med Penicillin hvilket jeg nu venter på sker..

En dejlig velkomst i Københavns lufthavn af venner, naboer og familie. Det var rigtig rart at komme hjem igen selvom 26-28 grader og palmer bliver sært at undvære.

Vi nyder Andrea 500%, hun er ganske enkelt en perle af grin, grimasser og er en meget aktiv frøken. Aktiv i øjenhøjde med huset´s 4-benede vagtchef som nu besvimer hyppigere end tidligere..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusinde tak for alle mails, indlæg på bloggen, blomster og interesse der er blevet vist.              Operation ”Andrea til Danmark” er en afsluttet succes.

Siderne her vil ikke længere blive opdateret, - nu skal der bruges tid på noget andet.. :-)

 

 

Vil du kontakte os kan det ske på:

Telefon: 40 50 31 78

E-mail: pjs@merzedes.dk