Merzedes.dk

9. januar

En god morgen starter dagen ved at Andrea slår sine mandeløjne op kl. 06:45 og står op i sin seng, helt stille som et rigtigt forældrevenligt barn bør være. Op på maven af Bettina (ingen højdeskræk..) og så en lille lur mere. Nemt.

Her til morgen demonstrerer Andrea at hun klippestabilt kan stå på sine to små fusser, men så heller ikke mere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er ikke det store på programmet i dag, vi har god tid inden vi kl. 14 skal ind til Politistationen for at ansøge om pas til Andrea. Ventetiden udnytter vi ved at tage en tur i Orkidé haven som ligger meget tæt på hotellet. ”Orchide Garden” er et ca. 7.5 tønder land stort område midt i byen hvor der er ca. 200 forskellige orkidé arter, 10.000 stykker i alt fordelt rundt i haven. Et pragtfuldt sted med en helt utrolig rolig stemning, masser af små søer med sorte guldfisk (sortfisk ?) små templer og en dejlig forårsagtig temperatur med ca. 18-20 grader.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I haven ligger også et te-hus hvor man kan få serveret en omgang te efter den gamle kinesiske facon.

En venlig te-dame satte sig ved vores bord og så gik den helt store tur i gang med at skolde udstyret og den te der skulle bruges.  (Vi glemmer som regel der hjemme at rigtig te først skal skoldes for at fjerne den skarpe smag der ellers vil være) Så blev der højtideligt skænket op i jordens mindste fingerbøl, og selv for en ikke-te drikker var det en fornøjelse. Da vi fik regningen gik vi udfra at vi fik te pavillonen og 100 orkidéer med hjem, men det gjorde vi nu ikke..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter et hurtig rende vous på MacMogens (4 x menuer - 42 kroner..) var det afgang i samlet flok til Politistationen hvor vi efter grundig gennemgang af papirer kunne ansøge om pas til Andrea.

Dette pas skal vi vente på i ca. 5-6 dage, så nu er det bare at lade etaten afslutte denne del af papirmøllen. Så snart vi så modtager Andrea pas (omkring 16. januar) skal vi tilbage til Beijing hvor vi så skal på Den Danske Ambassade for at få udstedt et visa så Andrea kan få lov til at komme til Danmark.

 

Vi har fået lidt mindre plads i vores luksus-suite. Et af de medrejsende par havde fået et mere ydmygt hotelværelse til rådighed hvor der dårligt var plads til barneseng. Da det er os alle der skal have en god oplevelse har de lejet halvdelen af vores kæmpe-suite, så nu er alle tilfredse. (indtil vi pristalsregulerer huslejen.. ;-))

Aftenmøde med alle andre par samt Lene - udsendingen fra A-C Børnehjælp. Et af punkterne var en eventuel tur til børnehjemmet hvor ungerne kommer fra. Det kunne være rigtig godt at se dette hjem, men forhindringen er at det tager ca. 7 timer derud i bus og 7 timer hjem igen. Det lyder til at være en meget hård tur for en lille pige og det er spørgsmålet hvor meget værdi denne tur ville kaste af sig. Men ærgerligt, det kunne have været sjovt. Måske en anden gang vi kommer forbi..

Og nu er det go´ nat..

 

 

 

 

Vil du kontakte os kan det ske på:

Telefon: 40 50 31 78

E-mail: pjs@merzedes.dk