Merzedes.dk

10. januar

Tekstboks: Det har været den rene gaveuddeling fra Andrea i dag hvor vi har fået masser af førstegangs oplevelser.
Andrea sov til kl. 06 hvorefter hun ville op og krammes. (godt man gik i seng kl 21)Så blev næste gave afleveret ved morgenmaden hvor der blev leget med alle plastting i nærområdet. Andrea kom med sit første store smil til os efter Christina havde stimuleret hendes armhuler med en kroget finger. Vi var begyndt at tro hun var en vaskeægte mule da hun indtil i dag har haft en mund som exithullet på en høne. 
Hun har lagt de nedsænkede øjenbryn på hylden og virker meget afslappet nu. Efter morgenmad var der ”gå-leg” hvor vi prøvede at få hende til at spadsere lidt. Hun har en rigtig god balanceevne, men skal naturligvis støttes da hun går som en middelaldrende brandert.
Så var det badetid, og uden problemer kunne vi sætte hende i badekarret hvor hun havde det skønt med Christina. Desværre kan billeder ikke bringes, - Christina har censureret . Derfor bringes et pausebillede:

Bagefter kravlede/mosede hun rundt med en fart som nærmede sig lysets hastighed.  
Det har været helt utroligt at se så stor en forandring på blot et par dage, og der er ingen tvivl om at hun føler sig tryg. Der har været mange store smil fra hende i dag. Hvor er hun dog nem.

Ellers blot en bytur idag, - ind til ”Beijing Lu” - en forretningsgade med oceaner af butikker. Meget høj kvalitet på tøj og sko, men desværre lader det ikke til at kinesiske tøjfirmaer fører noget som helst men med rimelighed kan kalde for ”langærmet”. Trøjeærmer er højest albuelange hvilket kan se lidt kikset ud på Per, - ikke kun i Kina. Købte i stedet en Termoflaske. Ingen problemer med ærmer..

I morgen er der udflugt med alle familier til et stort Zoo i nærheden. Læs spændene reportage i morgen.. :-)

Vil du kontakte os kan det ske på:

Telefon: 40 50 31 78

E-mail: pjs@merzedes.dk